На AliExpress триває розпродаж розумних зубних щіток Oclean

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Електрична зубна щітка – звукова або обертова – це пристрій, який завдяки вібраціям, пульсаціям, обертальним або коливальним рухам здатний видаляти набагато більше нальоту, ніж традиційна ручна зубна щітка. Продукти цього типу дуже часто рекомендують стоматологи, тому що вони дозволяють ефективно доглядати не тільки правильну гігієну порожнину рота, але й кращий стан ясен.

При виборі моделі, яка буде одночасно ефективною та функціональною, варто звернути увагу на такі параметри, як:

  • тип та частота рухів головки;
  • джерело живлення;
  • наявність та вартість змінних насадок.

Ми пропонуємо Вам ТОП-5 найкращих електричних щіток які можна придбати на Aliexspress за вигідною ціною. Так що поїхали:)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  1. Oclean X Pro

Зубна щітка Oclean X Smart Sonic допоможе правильно і ефективно доглядати за порожниною рота і уникнути багатьох стоматологічних проблем в майбутньому. В основу роботи щітки покладена технологія магнітних коливань (до 40 000 разів на хвилину), які передаються на щетинки з м’якого нейлону особливої ​​форми, що легко проникають між зубами. При постійному використанні щітки ваші зуби надовго збережуть здоров’я і будуть мати відмінний вигляд.

Купити за зниженою ціною можна тут .

2. Oclean X Pro Elite

Нова модель електричної щітки X Pro Elite від Oclean. Це актуальна розумна щітка, безшумна, з магнітним левітуючим двигуном (MagLev другого покоління), з водозахистом рівня IPX7, з фірмовим додатком. Щітка вміє визначати силу натискання та реагувати на неї, також є вбудований акселерометр з контролем сліпих зон у 32 точках. Бездротове підключення до смартфону з bluetooth дозволяє керувати щіткою зі спеціальної програми Oclean, з аналізом статистики у додатку. У комплекті є підставка з бездротовою зарядкою та окреме магнітне настінне кріплення.
Купити за зниженою ціною можна тут .

3. Oclean W10

Номер три це неповністю зубна щітка, але без цього ви ніяк не почищите ротову порожнину кісно і безпечно. Іригатор Oclean W10 розроблений спеціально для різних сценаріїв. Мінімалістичний дизайн та ремінець дозволяють використовувати його вдома, в офісі або в дорозі. Оскільки стоматологічна допомога стає дедалі важливішою, універсальна нитка для води, що підходить на всі випадки життя, – це те, що потрібно всім людям.
Купити за зниженою ціною можна тут .

4. Oclean S1 UVC

Номер чотири знову у нас не зубна щітка, але те що потрібно у кожному домі. Розумний стерилізатор для зубних щіток Oclean UVC S1 може швидко зруйнувати ДНК або РНК у звичайних бактерій і вірусів, таких як сибірка, коринебактерії дифтерії і т.д.

Дезінфекція протягом 2 хвилин кожні 6 годин, дозволить вам знову і знову використовувати зубну щітку, не думаючи про бактерії та віруси.

Працює пристрій від акумулятора ємністю 1000 мАг, що забезпечує до 20 днів автономної роботи стерилізатора.

Купити за зниженою ціною можна тут .

5. Oclean Z1

Електрична зубна щітка Oclean Z1 оснащена безщітковим магнітним двигуном з низьким рівнем шуму (від 45 до 60 дБ), високою продуктивністю та терміном служби до 50 000 годин.

Зубна щітка Oclean Z1 підтримує низькочастотний режим роботи, щоб користувач міг безпечно використовувати її для чищення чутливих і пошкоджених зубів, а також зубних протезів.

Крім того, вбудований 6-осьовий гіроскоп Z1 для виявлення сліпих зон у восьми областях допоможе вам проаналізувати спосіб чищення зубів та виробити правильний підхід до повсякденного чищення зубів. Результати чистки, ви можете регулярно перевіряти за допомогою мобільного додатку, який надає більше 20 схем чищення та сотні індивідуальних схем чищення.

Купити за зниженою ціною можна тут .

Висновок

Електричні зубні щітки – це пристрої, які повинна вибрати кожна людина, яка дбає про ретельну гігієну ротової порожнини. І звукові, і ротаційні моделі набагато ефективніше видаляють зубний наліт, ніж традиційні ручні зубні щітки, і при правильному виборі вони дозволять вам очистити ротову порожнину, не пошкоджуючи ясна або емаль.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.