Розпродаж 11.11 2021 на Аліекспрес: Найкращі пропозиції

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розпродаж 11.11.2021 — чудовий привід купити собі чи в подарунок щось цікаве дешевше. Цей день називають Всесвітнім днем ​​шопінгу або розпродажем до «Дня холостяка». 11.11 розпродаж AliExpress – шопінг-свято, наступ якого чекають мільйони покупців по всьому світу. Він супроводжується чергами, ажіотажем та знижками на всі мислимі товари, а обсяг продажів зростає в десятки разів.

На тлі пандемії коронавірусу та карантинних заходів, багато хто задається питанням розпродаж 11.11 на аліекспрес 2021 чи буде? Всесвітній день шопінгу цього року не скасовується, пройде у звичайний час і у вас є шанс отримати безліч різних товарів за найнижчими цінами в Мережі на розпродажі або 11.11.

Традиційно 11.11 розпродаж на AliExpress 2021 пройде 11 листопада. Коли починається розпродаж на аліекспрес 11.11? Найбільший пік її припаде саме на 11 листопада, коли будуть найгарячіші знижки на товари. Недосвідченому споживачеві складно відшукати щось дійсно вартісне та придбати товар 11.11 на розпродажі AliExpress у перевіреного продавця. Адже коли починається розпродаж на аліекспрес 11.11 немає часу на розгойдування і великий ризик прогавити вигідну пропозицію. А ще знижки у багатьох випадках діятимуть на обмежену кількість товарів.

Підготуйтеся до цієї події разом з нами: розповідаємо про найцікавіші пропозиції на смартфони та іншу електроніку, щоб 11.11 розпродаж приніс вам максимальну вигоду, ви витратили власні кошти раціонально та економно.

Щоб допомогти вам розібратися у всьому різноманітті пропозицій, ми зробили спеціальну добірку посилань на товари, які беруть участь у розпродажі 11.11 або експрес. Пропонуємо вам подивитися, що цікавого приготували для розпродажу 11.11 магазини на торговому майданчику або експрес. Зауважте, що деякі ціни вказані з урахуванням акційних купонів продавця.

Xiaomi 11 Lite 5G NE

Xiaomi 11 Lite 5G NE є оновленою версією смартфона Mi 11 Lite 5G. У рамках ребрендингу з назви прибрали приставку Mi, а на зміну процесора Qualcomm Snapdragon 780G прийшов Snapdragon 778G, який дебютував наприкінці травня. Смартфон отримав 6,55-дюймовий AMOLED-екран із 2400×1080 та частотою оновлення до 90 Гц.

Купити за зниженою ціною можна тут .

Xiaomi Poco X3 Pro

Один із найкращих представників середнього рівня. Відмінне співвідношення ціни та якості є сильною стороною не тільки смартфонів Redmi, а й моделей Poco від Xiaomi. Не став винятком і новий Poco X3 Pro, який за свої 250 євро пропонує потужний чіпсет Snapdragon 860, 6.7-дюймовий дисплей IPS з частотою 120 Гц, квадрокамеру і 6/128 ГБ пам’яті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Купити за зниженою ціною можна тут .

Xiaomi Redmi Buds 3 Pro

Слухайте музику і не лише музику з новими бездротовими навушниками Redmi Buds 3 Pro. Вони отримали новий дизайн для кращої посадки та більш досконалу систему шумоподавлення, тому ніщо не заважатиме вам. Професійно налаштовані динамічні драйвери забезпечать чіткий і детальний звук, а потужні батареї як у навушниках, так і в зарядному кейсі дозволять насолоджуватися улюбленими треками цілих 28 годин. Крім цього, аксесуар підтримує сенсорне керування, ігровий режим з низькою затримкою, бездротову та швидку зарядку, а також можливість паралельного підключення до різних девайсів. Що робить його дійсно функціональним та зручним у використанні.

Купити за зниженою ціною можна тут .

Xiaomi Electric Precision Screwdriver Kit

Xiaomi Mi Precision Screwdriver — це алюмінієва викрутка з високою якістю й точністю виконання, має 24 магнітні насадки в комплекті. Виріб і біти постачаються в спеціальному анодованому й антикорозійному пеналі, який до того ж має прекрасний дизайн і завдяки округленим краям досить комфортно розміщується в руці користувача. 24 високоточні магнітні насадки виготовлені з інструментальної легованої сталі S2 й забезпечать досить тривалий термін експлуатації біт.

Купити за зниженою ціною можна тут .

Xiaomi Mi Electric Scooter

Mi Electric Scooter призначений для комфортного використання на всі 100% своїх можливостей! Рама електричного самокату виготовлена ​​з міцного авіаційного алюмінію, а його внутрішні структури захищені від вологи та пилу за стандартом IP 54. При вазі 12.5 кг, Mi Electric Scooter здатний витримувати навантаження до 100 кг!

Пристрій має доладну конструкцію, яка дозволяє самокату приймати зручну для транспортування форму. Процес складання/розкладання надзвичайно простий та швидкий!

Купити за зниженою ціною можна тут .

Xiaomi 11T

Xiaomi 11T смартфон 2021 випуску. Його розміри 164.1 x 76.9 x 8.8 і вага 203 р. Він оснащений AMOLED-дисплеєм з розміром 6.67″ дюйма. Роздільна здатність складає 1080 x 2400 пікселів, щільність пікселів 395 ppi. Для селфі і відеодзвінків відповідає одна камера. і відео доступна Потрійна задня камера 108 MP. Процесор є Octa-core (1×3.0 GHz Cortex-A78 & 3×2.6 GHz Cortex-A78 & 4×2.0 GHz Cortex-A55) і пам’яті 128GB 8GB RAM, 256GB 8GB RAM. акумулятора 5000 mAh.

Купити за зниженою ціною можна тут .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.