Новинки Netflix: Що цікавого подивитися восени

Стримінговий сервіс Netflix цієї осені порадує глядачів різноманіттям серіалів, шоу та художніх фільмів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ми пропонуємо дізнатися трохи більше про новинки Netflix цієї осені. Якщо цікавитеся не тільки продуктами відомого сервісу, тоді радимо подивитися ТОП-10 серіалів осені, які пропонують інші кінокомпанії. Ми вирішили не додавати до списку “Гру в кальмара”, про яку не чув лише той, в кого нема інтернету, та “Покоївку”, рецензію на яку ви можете прочитати на нашому сайті.

ТОП-10 новинок осені від Netflix

“Паперовий будинок”, 5 сезон, 3 вересня

Продовження історії про протагоністів, які захопили Центральний банк Іспанії. Цього разу головним героям потрібно буде чинити опір армії та владі, проте без свого лідера. Як це буде і чи впораються вони з таким надскладним завданням, побачимо протягом нового третього сезону.

“Люцифер”, 6 сезон, 12 вересня

Мало хто вірив в успіх цього серіалу, але шостий сезон якнайкраще про нього свідчить. Для тих, хто не в курсі, нагадуємо, що, за сюжетом, Люцифер Зоряниця піднявся із Пекла і потрапив на Землю для того, аби повеселитися. Він вирішив відкрити нічний клуб і там знущався з людей, аж допоки не знайшов на ґанку свого клубу мертву жінку…

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Статеве виховання”, 3 сезон, 17 вересня

Це шоу про сексуальне виховання школярів змогло увійти до всеможливих рейтингів популярних серіалів, а тому проект подовжили на третій сезон. У новому сезоні ми побачимо розвиток історії головних персонажів: Отіс залишиться секс-гуру, у Еріка складуться відносини з Адамом, Лілі буде вивчати свою сексуальність, а Джексон несподівано зацікавиться акторською майстерністю.

Винний, фільм, психологічна драма, 1 жовтня

Цей фільм є римейком однойменної данської драми, яка вийшла на екрани у 2018-му. Головну роль виконує Джейк Джилленхол. Протягом усієї стрічки офіцер поліції Лос-Анджелеса Джо Бейлор працює у кол-центрі 911, де намагається владнати складну ситуацію. У підсумку Джо розуміє паралелі із тим, що відбувається в одній окремо взятій родині, яка зателефонувала до 911, із тим, що сталося в його житті…

“Діана”, мюзикл, 2 жовтня

Популярна бродвейська вистава “Діана” має чималий попит. Netflix планував записати її ще минулого року, проте через пандемію коронавірусу це було неможливо. Мюзикл заснований на реальних подіях життя принцеси Діани і покаже нам особисті переживання членкині королівської родини.

Любов, секс і goop, реаліті-шоу, 22 жовтня

Відома голлівудська акторка Гвінет Пелтроу вивчає тонкощі сексу новому реаліті-шоу на прикладі реальних пар, які захотіли покращити своє інтимне життя і взяти участь у відвертому проекті. Оскароносна зірка зібрала чимало експертів у царині сексу і вирішила влаштувати парам справжній релакс та пізнання одне одного.

“Тим болючіше падати”, вестерн, 3 листопада

Картину Джеймса Семюела вже охрестили “найчорнішим вестерном” в історії кіно. Сюжет дещо незвичний як для вестернів: перед глядачем розгорнеться протистояння Нета Лава й Руфуса Бака та їхніх банд. Глядачам обіцяють колоритних персонажей та яскраві перестрілки. Акторський склад також радує: Ідріс Ельба, Реджина Кінг, Еда Гатега, Даніель Дедуайлера, Джонатан Мейджерс, Зазі Бітц, Делра Лінд та інші.

Gentefied: зворотна сторона американської мрії, 2 сезон, 10 листопада

Продовження історії мексикансько-американської родини з Лос-Анджелеса, яка горить ідеєю “американської мрії” і досягає її будь-якими цілями та засобами. Брати намагаються утримати тако-бар у Лос-Анджелесі, який вони успадкували. Цікава та кумедна історія сподобалася користувачам Netflix, тож її було подовжено на другий сезон.

“Червоне сповіщення”, 12 листопада

Черговий екшн від Netflix за участі таких зірок як Галь Гадот, Райан Рейнольдс та Двейн Джонсон обіцяє чимало задоволення любителям пригод та шанувальникам стрімінгового сервісу. За сюжетом, агент Інтерполу вийшов на слід небезпечного злочинця. Цей злодій спеціалізується на викраденні творів мистецтва і його дуже важко спіймати, проте агент докладе усіх зусиль, аби перемогти. Прем’єру переносили вже декілька разів.

Ковбой Бібоп, прем’єра серіалу, 20 листопада

Мисливці за головами, у яких закінчилися гроші, а саме Спайк, Джет й Фей мандрують просторами галактики у пошуках роботи. Вони сповнені рішучості та сил, але їм не щастить, а ще ж треба весь час втікати від минулого Спайка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.