Колишній інженер Google сильно незадоволений компанією

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Звільнивши після 13 років роботи в Google інженер Стів Йегг опублікував у себе в блозі повідомлення про недоліки пошукового гіганта. За його словами, головною причиною відходу з компанії стала її нездатність створювати щось дійсно нове.

Google

«Ви можете подивитися релізи Google за останнє десятиліття і побачити, що майже всі з них є копіями того, що є у конкурентів: Google+ (Facebook), Google Cloud (AWS), Google Home (Amazon Echo), Allo (WhatsApp), Android Instant Apps (Facebook, WeChat), Google Assistant (Apple, Siri) і багато іншого », – написав Стів Йегг.

Найбільшою проблемою компанії Стів вважає те, що Google стала на 100% орієнтована на конкурентів, а не на клієнтів, а у відсутності інновацій звинувачує колективне зарозумілість. Незважаючи на все це, він упевнений, що Google – «одне з кращих місць для роботи на Землі, просто не дуже надихаюче».

Компанія Google дійсно часто закриває свої проекти через кілька років розробки або не приділяє їм належної уваги. Як приклади можна привести модульні смартфони Project Ara, Android Wear, Android TV, Android Auto і багато інших.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

джерело: androidauthority.com

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.