Ілон Маск пообіцяв зробити свій супутниковий інтернет «повністю мобільним»

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ілон Маск на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter повідав про те, що незабаром планує зробити свій інтернет Starlink до кінця року також і мобільним. На даний момент він все ще стаціонарний, передає kod.ru .

Так, в цьому році він повинен стати повністю мобільним, щоб ви могли переміщати його [портативну версію терміналу Starlink] куди завгодно або використовувати в русі на автофургоні або вантажівці. Нам потрібно ще кілька запусків супутників, щоб забезпечити повноцінне покриття і деякі ключові оновлення програмного забезпечення, – повідомив Маск.

На сьогоднішній день супутниковий інтернет, засновником якого є Ілон Маск є суто стаціонарним, так як прив’язаний до конкретного місця. Зараз, щоб підключитися до мережі, необхідно зробити деякі налаштування. Неможливість використання мобільного мережі полягає в тому, що поки немає можливості зробити обладнання, що приймає сигнал, невеликим.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для безперебійної роботи Starlink і на максимальному покритті потрібно використання компактного обладнання для прийому потоку даних. Ілон Маск обіцяє до кінця поточного року вирішити виниклі проблеми. Сама новина особливо сильно порадувала власників фургонів і будинків на колесах в США.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.