Vivo Y1s у подарунок при покупці Vivo X50 Pro

З 9 по 25 квітня усі покупці флагманського смартфону vivo X50 Pro отримають vivo Y1s у подарунок. Акція діє у всіх магазинах партнерів.

vivo X50 Pro

Флагманська серія відразу завоювала популярність серед користувачів. Смартфон X50 Pro з тонким дисплеєм та загнутими краями оснащений камерою з першою у світі професійної стабілізацією Gimbal. 60x гіперзум став можливий завдяки поєднанню унікального алгоритму масштабування від vivo і телеоб’єктива з п’ятикратним збільшенням.

У повній темряві автоматично включається нічний режим, який функціонує за підтримки нового інноваційного алгоритму шумозаглушення за допомогою штучного інтелекту. Додаткові можливості нічних фото – режим «Нічний портрет» підкреслить вашу красу в нічний час, а режим «Astro» допоможе відобразити мерехтливі зірки.

vivo Y1S

Смартфон vivo Y1s оснащений дисплеєм Halo FullView з діагоналлю 6,22 дюйма. Завдяки високому співвідношенню площі екрану до фронтальної поверхні, рівному 88,6%, грати, дивитися відео і виконувати інші завдання – одне задоволення.

Акумулятор ємністю 4030 мА · год з ексклюзивною системою енергоспоживання допомагає смартфону Y1s працювати довше, а завдяки 32 ГБ вбудованої пам’яті можна зберігати ще більше фотографій, файлів і додатків. А якщо використовувати SD-карту, обсяг пам’яті смартфона Y1s складе цілих 256 ГБ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.