З Steam пропали найпопулярніші гри

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні вдень велика кількість гравців повідомили, що дуже популярні ігри – Dota 2 і Counter-Strike: Global Offensive – зникли з Steam. І хоча це не вплинуло на користувачів, які в той момент грали в них, у багатьох це викликало справжню паніку.

За даними SteamDB, крім Counter-Strike: Global Offensive з Steam і Dota 2, пропало більше 40 ігор з невідомої причини. На той момент Valve не прокоментувала те, що трапилося.

SteamDB повідомляє, що це помилка сервісу. Пізніше було випущено оголошення про повернення коштів. Counter-Strike: Global Offensive запустили в Китаї під назвою CS: GO China 9 лютого цього року. У період бета-тестування шанувальники як і раніше можуть грати в CS: GO на китайському сервері безкоштовно. Шанувальники звернули увагу на те, що з Steam пропала сторінка гри, проте майстерня, форум та інші розділи по грі продовжували працювати. Потім стало відомо, що сторінка цієї гри і інших проектів зникла через бага API.

Протягом декількох годин Valve виправила проблеми, а магазин Steam повернувся до нормального режиму роботи, відновивши сторінки Counter-Strike: Global Offensive і інших ігор в Steam.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.