Опублікований списки найпопулярніших і прибуткових мобільних ігор 2020 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Аналітичне агентство App Annie назвало найбільш затребувані мобільні тайтли 2020 го. На першому місці в цьому році виявилася мобільна «королівська битва» PUBG Mobile, але це не допомогло їй стати найприбутковішою грою: в списку найбільш прибуткових проектів вона зайняла лише сьоме місце.

Лідерів рейтингу аналітики App Annie укомплектували в три групи: за кількістю завантажень, кількості користувачів і прибутку. Зрозуміло, що показники варіюються, їх можна подивитися на скріншотах вище.

Наприклад, Among Us займає лідируючі позиції за кількістю користувачів і кількістю завантажень, але навіть в топ-10 за прибутковістю ця гра не потрапила. З іншого боку, Pokemon GO стала другою найприбутковішою грою після Honour of Kings, але займає лише десяте місце за кількістю активних користувачів. І так далі.

Цікаві також оцінки активності користувачів смартфонів в 2020-м. Всього аудиторія витратила на додатки $ 143 мільярди. Лідирують саме гри: вони згенерували 66% виручки мобільних додатків в минулому році. В середньому власники пристроїв Android і iOS проводили в них по 4,2 години на добу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.