В YouTube TV з’явилося довгоочікуване нововведення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Онлайновий телевізійний сервіс YouTube TV заробив ще на початку 2017 року, він надає доступ до різних телевізійних каналах, яких ще минулого літа було близько ста.

Додатки YouTube для iOS і Android, а також YouTube Music і Kids вже підтримують перегляд в автономному режимі, щоб ви могли завантажувати і дивитися цікаві ролики, не турбуючись про нестабільне підключення до Інтернету.

Однак ця можливість, як і раніше відсутня в додатку YouTube TV для Android. Ситуація повинна незабаром зміниться, про що йдеться в коді останньої версії програми. В YouTube TV для Android (5.06.2) з’явилося системне повідомлення з повідомленням Looking for incomplete downloads. Це те ж саме повідомлення, яке ви бачите в основному додатку YouTube та інших його додатках, в яких доступний автономний перегляд.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Джерело додає, що незабаром користувачі зможуть завантажувати фільми і серіал на свій пристрій для подальшого перегляду без підключення до Мережі. Крім того, додаток може повідомляти вас, коли ви знаходитесь в автономному режимі, і пропонувати вам відкрити розділ завантажень, де ви можете вибрати збережені відео.

Після Android ця функція повинна з’явитися і в iOS. YouTube TV поки що працює тільки в США.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.