Назвали найпопулярніші месенджери і соцмережі серед українців

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія «Київстар» озвучила переваги клієнтів в частині вибору месенджерів і соцмереж. Лідером в першому сегменті став «Вайбер», у другому перше місце розділили «Ютуб» і «Фейсбук». Відповідні висновки викладені в оприлюдненому напередодні звіті про трафік даних.

Виявилося, що послугами «Вайбера» користується майже кожен другий абонент мобільного оператора (12 млн з 25 млн). Решта сходинки імпровізованого «п’єдесталу пошани» дісталися «Фейсбук месенджер» і «Телеграма». Продемонстрований ними результат – 11 млн і 6 млн активних користувачів відповідно. При цьому частка колись популярного «ВотсАппа» знизилася до менш ніж 5 млн абонентів.

 

У сегменті соцмереж результат лідерів в особі «Ютуб» і «Фейсбук» – по 13 млн активних користувачів. Другий рядок рейтингу дісталася «Інстаграму» (10 млн), третя – «Твіттера» (7 млн). Популярний в молодіжному середовищі «ТікТок» виявився четвертим (5,5 млн).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При цьому китайське додаток очолило рейтинг за тривалістю перебування абонентів у програмі (в середньому 1 ч. 28 хв. В день; при цьому кожен десятий клієнт «Київстару» проводить в «ТікТоке» понад 4 години в день). Користувачі «Інстаграма» приділяють додатком близько 54 хвилин з день, а завсідники «Фейсбуку» – трохи більше 44 хвилин.

Найбільший «набіг» клієнтури в соцмережі відбувається у вечірні години і в обідню перерву (між 18:00 і 22:00 і з полудня до 13:00).

Найбільше мобільного трафіку у клієнтів мобільного оператора забирає «Ютуб» (близько 2,5 Гб / міс.) Далі йдуть «ТікТок» і «Інстаграм» (0,6 і 0,4 «гіг» відповідно).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.