Марк Цукерберг: Facebook очікує зміни

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Про зміну алгоритму роботи Facebook оголосив глава компанії Марк Цукерберг. Відтепер на новинній стрічці у користувачів цієї соціальної мережі буде частіше з’являтися інформація, опублікована друзями і близькими, і рідше – новини, опубліковані компаніями, які працюють під корпоративними брендами. Про це повідомляє Euro News.

Глава Facebook пояснив, що згідно з проведеним дослідженням, користувачі відчувають себе більш щасливими, коли спілкуються в соціальних мережах з людьми, близькими їм за духом. Новий захід, за свідченням програмістів компанії, дозволить людям брати участь в наповнених сенсом дискусіях, уникаючи систематичного «промивання мізків» нескінченним новинним потоком.

За словами Цукерберга, в перспективі це означає, що користувачі будуть проводити менше часу, втупившись в екран, але їх присутність на «фейсбуці» стане носити більш осмислений характер.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оголошення про нові напрямки в розвитку соціальної мережі вже стали традиційними в новорічний період: кожен раз Марк Цукерберг заявляє про перспективи на майбутній рік. На цей раз завданням програмістів і менеджерів стане боротьба з недобросовісними публікаціями і, зокрема, з явищем.

На перший план вийдуть ті публікації, про які користувачі з задоволенням дискутують в коментарях. Інформація, яка не отримує належного інтересу з боку аудиторії Facebook, піде на другий план.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.