realme став найбільш швидкозростаючим брендом смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно зі звітом дослідницької фірми Counterpoint Research про постачання смартфонів за третій квартал 2020 року, realme став найбільш швидкозростаючим брендом-виробником смартфонів. Крім того, компанія зафіксувала рекордно високий рівень щоквартальних поставок.

За даними Counterpoint Research, в третьому кварталі 2020 року поставки смартфонів realme склали 14,8 мільйона одиниць, а загальний обсяг продажів досяг позначки в 50 мільйонів пристроїв. Продемонструвавши зростання на 132%, realme перевершила очікування аналітиків, ставши самим швидкозростаючим брендом у світі. 

За словами аналітиків Counterpoint, темпи зростання обсягів поставок realme представляють собою «найсильніший імпульс зростання серед основних світових виробників обладнання». Компанії вдалося досягти таких результатів, фокусуючись на молодої аудиторії, яка становить більшу частину клієнтської бази бренду. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Завдяки зусиллям, націленим на забезпечення споживачів доступними, але при цьому преміальними продуктами, а також можливостям забезпечувати комфортні покупки в інтернеті і післяпродажне обслуговування в різних країнах, realme перетворилася в найбільш стійкий бренд під час і після пандемічного кризи», – зазначив аналітик-дослідник Абхілаш Кумар.

На даний момент realme присутній на 61 ринку по всьому світу і за два роки увійшов до п’ятірки кращих брендів на 13 з них. Зараз компанія займає сьоме місце в глобальному рейтингу і є єдиним брендом з двозначним зростанням у другому кварталі 2020 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.