Ілон Маск зробив сенсаційну заяву про існування інопланетян

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Люди схильні вірити в конспірологію. Теорії змови, Великий Брат, масони, ілюмінати і НЛО – це далеко не повний список загадкових і незрозумілих подій, які хвилюють допитливі вже багато століть. Нещодавно думку щодо інопланетян вирішив висловити Ілон Маск.

У минулому році на тему існування НЛО говорив Едвард Сноуден. За його словами, він мав необмежений доступ до засекречених документів ЦРУ, АНБ і військових, але так і не зміг знайти там доказів існування інопланетян. Це не означає, що позаземні цивілізації існують, але той факт, що уряд США нічого про них не знає, не викликає у Едварда сумнівів.

Свою позицію з цього питання несподівано висловив Ілон Маск. У відповідь на одне з повідомлень в Twitter мільярдер заявив, що до цих пір не бачив реальних доказів відвідування Землі інопланетянами, зазначивши, що численні фотографії жахливої ​​якості не береться до уваги. Раніше глава SpaceX задавався питанням: якщо у більшості людей на планеті є смартфони з камерами, чому не з’являється більше відео з НЛО. Зрештою, якщо хтось зміг побудувати космічний корабель, здатний дістатися до Землі, то він цілком може зробити його невидимим.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Судячи з усього, Ілон Маск не заперечує існування НЛО, але сумнівається в тому, що будь-хто з людей дійсно бачив інопланетян. Що цікаво, влітку поточного року мільярдер був упевнений, що єгипетські піраміди побудувала неземна цивілізація. Мало того, ще в 2016 році він заявляв, що існує ймовірність того, ніби ми живемо в якійсь подобі матриці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.