Користувачі iOS 14 масово скаржаться на значні проблеми в роботі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Одним з довгоочікуваних нововведень операційної системи iOS 14 стала можливість самостійного вибрати браузер і поштовий додаток за замовчуванням замість штатних рішень Apple. Як виявилося, ця функція дійсно працює – правда, не зовсім так, як цього очікували власники iPhone.

Після виходу фінальної версії iOS 14 користувачі смартфонів Apple виявили , що система дійсно дає можливість призначити в якості браузера за замовчуванням не тільки Safari, але і інше викачане з App Store додаток – наприклад, Google Chrome, Microsoft Edge, DuckDuckGo, Spark і Hey. Аналогічним чином ситуація і з додатком «Пошта». Але ці зміни зберігаються лише до першого перезавантаження.

Варто власнику смартфона вимкнути і знову включити пристрій, як Safari і «Пошта» знову стають додатками за замовчуванням. Є припущення, що подібна ситуація пов’язана з програмною помилкою, і в найближчому оновленні Apple його виправить. Проте деякі користувачі iOS 14 побоюються появи більшої кількості багів через швидкий реліз операційки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.