Гідний конкурент для Google. Huawei запустить власну пошукову систему

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За словами розробників, створена пошукова система під назвою Petal Search вже незабаром стане доступна для використання всім користувачам в магазині App Gallery, де вона буде в ексклюзивному порядку спочатку розвиватися і поліпшуватися. У доступному для огляду майбутньому Huawei планує повністю замінити звичний всім пошуковик Google на своє власне рішення. 

При цьому, як наголошується, контент для фірмового пошукача китайської корпорації буде надходити від пошукових систем партнерів. Такими, за офіційними даними, є Qwant, найбільша пошукова система в Європі, що являє собою найбільшу пошукову систему на російській території. Це лише частина від загального числа партнерів.

В даний час точно невідомо, коли саме конкретно Huawei збирається повністю замінити пошукову систему Google на свою власну, проте це гарантовано так чи інакше трапиться вже в недалекому майбутньому, тому що чекати цього самого моменту занадто довго гарантовано так чи інакше не доведеться. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Всі сили китайської корпорації, що очевидно, кинуті на те, щоб якомога швидше відмовитися від абсолютно всіх американських технологій і розробок на користь своїх власних. Наскільки вдалою в кінцевому підсумку виявиться пошукова система Petal Search, на жаль, поки що невідомо, тому що вона ще недоступна користувачам, а значить ніяких висновків про ефективність її роботи зробити поки що не можна.

Вона дозволить всім бажаючим читати свіжі новини, відвідувати різні веб-сайти для пошуку відповідей на ті чи інші питання, переглядати прогноз погоди, а також, крім цього, здійснювати різні інші дії, роблячи все це без будь-яких зайвих складнощів і труднощів. 

Китайська корпорація Huawei постаралася зробити абсолютно все, що в її силах, аби її новий пошуковик виявився максимально функціональним вже на момент виходу на ринок. Ймовірно, саме тому в Petal Search навіть додали вбудований калькулятор, причому просунутий, дозволяє який виконувати навіть складні математичні розрахунки, роблячи це не покидаючи саму пошукову систему.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.