Nokia перевипустить легендарну модель Lumia

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новенький гаджет отримає дизайн легендарної класики.

Джерела розповіли , що до кінця року Nokia представить черговий флагман. Апарат вийде в компанії двох інших пристроїв, але вся увага зосереджена на головному девайсе.

Модель отримає назву Nokia 9.3 PureView. Судячи з ранніми рендерами, це смартфон з безрамковим екраном і корпусом в стилі старої Lumia. Абсолютно точно апарат буде базуватися на чипі Snapdragon 865 і мати основну і фронтальну камери «світового класу». Ймовірно, за оптику відповість партнер – Zeiss.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дуже акуратно перераховуємо злиті характеристики , інформація про яких може виявитися фейковою. Nokia 9.3 PureView напевно отримає 6,7-дюймовий P-OLED-дисплей роздільною здатністю 1440 x 2880 пікселів з підтримкою HDR10 +. Апарат буде доступний у версіях 6/128 і 8/256 Гбайт.

На задній панелі флагмана виявиться потрійна камера з сенсором ToF. Вона буде складатися з головного об’єктиву на 108 мегапікселів і додатковою роздільною здатністю 8 і 13 мегапікселів. Очікується жирна батарейка ємністю 5000 мАг.

Разом з 9.3 компанія покаже смартфони Nokia 6.3 і Nokia 7.3 5G. Дата релізу не розкривається, але пристрої представлять в четвертому кварталі 2020 року, якщо не відбудеться ніяких фейлов на виробництві.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.