Стало відомо які гаджети випустить Apple цієї осені

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Журналісти Марк Гурман і Деббі Ву з Bloomberg опублікували список гаджетів, які, за їхніми відомостями, Apple представить цієї осені.

Гурман вважає, що Apple випустить чотири моделі нових iPhone в два етапи. Два доступніших пристрої з діагоналлю 5,4 і 6,1 дюйма надійдуть в продаж раніше, ніж Pro-версії з діагоналями 6,1 і 6,7 дюйма. При цьому графік старту продажів в 2020 році буде схожий з випуском iPhone X в листопаді 2017 року.

Bloomberg підтверджує чутки про дизайн, згідно з якими нові iPhone отримають плоскі бічні грані в стилі iPad Pro і темно-синє забарвлення Navy Blue, яка змінить Midnight Green. Крім того, рамки Pro-версій будуть зроблені з нержавіючої сталі, а в звичайних моделях буде використовуватися алюміній.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також Марк Гурман зазначає, що як мінімум iPhone 12 Pro Max отримає сканер LiDAR, яким оснащені iPad Pro 2020 року.

Крім смартфонів, восени Apple представить iPad Air 4-го покоління в дизайні iPad Pro з вбудованим в кнопку харчування сканером Touch ID і 10,8-дюймовим дисплеєм.

Також компанія випустить дві нові версії Apple Watch – Series 6 і заміну Series 3 (передбачувані Apple Watch SE), повнорозмірні навушники AirPods Studio, і зменшену версію HomePod.

З чуток, Apple представить нові розумні годинник і планшети вже на наступному тижні, а реліз всіх інших продуктів відбудеться в жовтні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.