Motorola представила цікавий смартфон за $ 500

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Motorola стримала обіцянку і представила смартфон з підтримкою 5G-мереж дешевше 500 доларів. Йдеться про модель Motorola One 5G, яка отримала сучасне технічне оснащення, зокрема, непогану камеру. Смартфон Motorola One 5G оснащений IPS-екраном діагоналлю 6,7” з роздільною здатністю Full HD+ з двома отворами в дисплеї для камер на 16 і 8 Мп. Основна камера отримала головний датчик зображення роздільною здатністю 48 Мп і об’єктив з діафрагмою F / 1,7. Є також 8-мегапіксельна камера з кутом огляду 118 градусів. Для зйомки макро використовується 5-мегапіксельний датчик. Глибину сцени визначає 2-мегапіксельна камера. Основна камера дозволяє записувати відеоролики 4K при 30 к/с.

Серцем смартфона виступає центральний процесор Snapdragon 765 з інтегрованим модемом Snapdragon X52. Телефон оснащений 4 ГБ оперативної пам’яті і 128 ГБ флеш-пам’яті. Підтримуються карти пам’яті MicroSD місткістю до 1 ТБ.

Смартфон оснащений сканером відбитків пальців, який знаходиться на боковій поверхні, акумулятором ємністю 5000 мАг і підтримкою швидкої зарядки TurboPower потужністю 20 Вт. Телефон працює під управлінням Android 10. Смартфон отримав модулі Wi-Fi 6, Bluetooth 5.1, GPS, NFC, порт USB-C і роз’єм для навушників 3,5 мм. Як вже було зазначено, смартфон буде коштувати в США близько 500 доларів. Дата початку продажів буде оголошена пізніше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.