Netflix запустив безкоштовну передплату для серіалів і фільмів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Netflix є вкрай популярний сервіс, причому по всій земній кулі, пішов на несподіваний крок, якого навряд чи хтось так і зовсім взагалі очікував. Справа в тому, що він запустив безкоштовну передплату для серіалів і фільмів, за рахунок якої всі бажаючі, не віддаючи жодної копійки зі своєї кишені, тепер можуть легко і просто дивитися ліцензійний контент, роблячи це без зайвих складнощів і труднощів. Для того, щоб переглянути будь-який контент безкоштовно, поки діє спеціальна акція, необхідно відвідати веб-сайт сервісу Netflix, після чого перейти на сторінку певного фільму або серіалу, доступного абсолютно безкоштовно. Почати безкоштовний перегляд можливо виключно через веб-браузер.

Простіше кажучи, додатки Android і iOS не підтримуються, також як і клієнти сервісу для різних платформ, на кшталт Apple TV і Android TV. Користувачам для перегляду пропонують десять фільмів і серіалів, всі з яких доступні в різних версіях. Якийсь контент доступний виключно у версії з російськими субтитрами, а якийсь має російськомовну озвучку, завдяки чому дивитися кінофільм приємніше, якщо немає розуміння іноземних мов. Без будь-якої плати, причому навіть без реєстрації, починаючи з сьогоднішнього дня можна подивитися «Два Папи», «Пташиний короб», «Загадкове вбивство», «Дуже дивні справи», «Еліта», «Бос-молокосос: Знову в справі »,« Коли вони нас побачать »,« Наша планета »,« Грейс і Френкі »і Love Is Blind.

У деяких випадках користувачам доступні не всі серії і сезони, а тільки найперші. Очевидно, що влаштовуючи такого роду атракціон нечуваної щедрості сервіс Netflix сподівається зацікавити потенційних користувачів, переконавши їх в необхідності оформити платну підписку, що відкриває безмежний доступ до різного самому різному контенту, доступному в сервісі. Одними з найпопулярніших його проектів, в які він виклав безліч коштів, є серіали «Дуже дивні справи» і «Відьмак», а найбільш популярним фільмом вважається недавно випущений проект під назвою «Операція з порятунку». Не виключено, що незабаром і цей контент стане доступний всім користувачам без будь-якої плати і навіть без реєстрації в сервісі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.