Microsoft купить TikTok протягом 48 годин

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як пише джерело, американський бізнес популярного відеосервісу TikTok може бути проданий Microsoft протягом 48 годин. Переговори по угоді між ByteDance і Microsoft близькі до завершення, вона буде оформлена найближчим часом – ті самі дві доби.

Перехід переговорів між Microsoft і ByteDance в завершальну фазу пов’язаний з сьогоднішньою несподіваною відставкою глави TikTok Кевіна Майера (Kevin Mayer) – при тому, що він став головним виконавчим директором відеосервісу всього лише 3 місяці тому! За даними CNBC, Майер був виключений з переговорного процесу з Microsoft і Oracle – і це стало причиною (або однієї з причин) його звільнення.

Нагадаємо, угода, на якому наполягає Білий дім, полягає в передачі TikTok на території США, Канади, Австралії та Нової Зеландії американській компанії. Поточні дані користувачів цих країн, що зберігаються в хмарі, будуть перенесені на американські сервери. І навіть резервні дані теж будуть перенесені. На даний момент називаються різні суми вартості угоди – від 10 до 30 мільярдів доларів США.  

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.