Вийшов перший трейлер нового фільму «Бетмен» із Робертом Паттінсоном

Одним з найвідоміших супергероїв є Бетмен, також відомий як «Страж Готема» і «Темний лицар». Даний персонаж користується величезною популярністю по всьому світу, в зв’язку з чим кіностудії щонайменше раз на десятиліття знімають нові фільми про це супергероя, хоча називати його так не зовсім правильно, адже це, згідно коміксами, звичайна людина, яка до досконалості довела свої навички найближчого бою, а також навчився багато чому іншому, що допомагає йому боротися зі злочинністю і досягати поставлених цілей, нехай часто і дуже високою ціною. В даний час в провадженні знаходиться новий фільм про Бетмена, а виконує роль цього супергероя актор Роберт Паттінсон, який полюбився багатьом глядачам по безлічі фільмів, що вийшли за останні роки.

На відміну від багатьох інших кінофільмів про цього супергероя, нова кіноадаптація коміксу дозволяє поглянути на Бетмена як на практично звичайну людину, яка стикається з точно такими ж труднощами і проблемами в житті, як і багато інших людей. В рамках конференції DC FanDome відбувся реліз першого трейлера нового фільму про “Бетмена”, дозволяє який вже зараз поглянути на те, як даний актор вписується в свою роль. Даний фільм є першим в рамках цілої серії, які планується випустити в найближчі кілька років. За сюжетом, розповідь сюжету починається під час становлення Бетмена як супергероя, тому що глядачам показують лише другий рік існування такого героя.

У зв’язку з цим, Брюс Уейн, тобто Бетмен, ще дуже молодий і недосвідчений у багатьох питаннях. Разом з цим героєм свій шлях починають багато лиходії та інші відомі персонажі. На представленому трейлері можна побачити, як геніальний лиходій на ім’я «Загадочник» постійно крок за кроком випереджає Бетмена, і саме навколо цього виявиться побудована основна сюжетна лінія. За словами режисера Метта Рівза, який відповідає за даний картину, в даний час знято тільки 25 – 30% від загального обсягу фільму, але з цих матеріалів вдалося зібрати тизерний трейлер. Зйомки затяглися через епідемічну ситуацію, але вони повинні будуть відновитися вже в найближчі кілька місяців, як тільки ситуація стабілізується і покращиться.

У новому фільмі присутні такі важливі і значущі для Брюса Уейна персонажі, як Альфред (Енді Сёркіс), Жінка-кішка (Зої Кравіц), а також комісар Гордон (Джеффрі Райт). Роль суперлиходія на ім’я «Загадочник» виконав Пола Дано. Прем’єра фільму «Бетмен» відбудеться в прокаті, за офіційними даними, 30 вересня 2021 року, тобто чекати виходу даного фільму ще більш ніж рік, але зате вже ближче до кінця 2020 року творці картини гарантовано представлять нові трейлери, які проливають більше подробиць на те , що можна буде побачити у фільмі. Фанати всесвіту DC, судячи з їхньої реакції, сприйняли новий фільм дуже добре, висловивши надію на те, що фільм вийде хорошим, і що в кінцевому підсумку кіностудія зважиться на те, щоб відзняти відразу кілька продовжень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.