Fortnite більше не буде в App Store. Apple зробила сенсаційну заяву

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple опублікувала офіційну заяву з приводу триваючого скандалу, пов’язаного з видаленням Fortnite з магазину App Store , а також прийдешнім видаленням облікових записів Epic Games.

Після чого Epic Games подала позов проти Apple у зв’язку з передбачуваними порушеннями антимонопольного законодавства, а також попросила суд заборонити Apple видаляти її ігри з магазину додатків.

У своїй заяві Apple заявила, що вона не збирається робити ніяких винятків, а також додала, що Epic Games сама загнала себе в цю непросту ситуацію.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ми дуже хочемо, щоб компанія Epic Games залишалася частиною програми Apple Developer Program, а їх додатки розміщувалися в магазині. Проблема, яку Epic створила для себе, може бути легко вирішена, якщо вони випустять оновлення свого додатку, який зробить його узгодженими з правилами, що застосовуються до всіх розробників.

Apple

Судячи з усього, ця ситуація була очікуваною для обох компаній, оскільки Epic Games відповіла позовом відразу після того, як гру видалили з App Store. Поки що Apple чекає, що Epic Games одумається і до 28 серпня поверне систему платежів в грі до первісного вигляду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.