Тім Кук став доларовим мільярдером

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з розрахунками індексу мільярдерів Bloomberg, власний капітал генерального директора Apple Тіма Кука перевищив $ 1 млрд.

Незважаючи на це досягнення, Кук не входить в список 500 найбагатших людей світу, який очолюють голова Amazon Джефф Безос і колишній генеральний директор Microsoft Білл Гейтс. За даними Bloomberg, стан Кука було розрахована з використанням нормативних документів і ринкових показників.

Після смерті Стіва Джобса в 2011 році, Apple була оцінена приблизно в $ 350 млрд, а під керівництвом Кука капіталізація компанії зросла майже до $ 2 трлн. Велика частина стану Кука складається з винагород у вигляді акцій, наданих йому, після того як він зайняв пост генерального директора.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У серпні 2020 Кук отримає свою дев’яту виплату, яка буде включати 560 000 акцій Apple. Вона збільшить його власний капітал приблизно на $ 100 млн.

Глава Apple планує віддати більшу частину своїх грошей на благодійність. Протягом останніх декількох років Кук щорічно жертвував по $ 5 млн в різні благодійні організації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.