Huawei готує до виходу сім нових смартфонів

Компанія також представить моделі розумних годинників і бездротових навушників.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайська компанія Huawei незабаром випустить кілька новинок, включаючи лінійку флагманів Mate 40. Як повідомило авторитетне джерело Еван Блесс, виробник готує до виходу 7 смартфонів, розумні годинники і модернізовану версію бездротових навушників.

Якщо вірити інформатору, то крім Mate 40 Lite, Mate 40 і Mate 40 Pro компанія Huawei скоро представить наступного складаний смартфон Mate X2 під кодовою назвою Teton, два нових девайса для лінійки Nova з кодовими назвами Jessica і Barbie, бюджетну модель Huawei Y9a з кодовою назвою Franklin, бездротові навушники FreeBuds Pro з кодовою назвою Mermaid та смарт-годинник Watch Fit з кодовою назвою Stia.

Імовірно, новий Huawei Mate X2 отримає конструкцію, схожу на Samsung Galaxy Fold. Як повідомлялося раніше, виробник визнав прорахунок в практичності, тому такі складні пристрої будуть закриватися екраном всередину, а не назовні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На думку Евана Блесса, Mate 40 і Mate 40 Pro будуть відрізнятися не тільки апаратно. Інформатор повідомив, що новітню оболонку EMUI 11 на базі ОС Android 11 «з коробки» отримає тільки Mate 40 Pro з кодовою назвою Noah. Базова модель Mate 40 повинна вийти на ринок з попередньо встановленою EMUI 10.X, на базі Android 10.

Цей підхід для компанії досить нестандартний. Як правило, і базова, і поліпшена версія флагмана у Huawei виходять з однаковою прошивкою.

За своїм звичаєм, виробник може подати модель Mate 40 Lite раніше старших версій. Цей пристрій точно вийде з попередньо встановленою EMUI 10.X.

Очікується, що Huawei анонсує оболонку EMUI 11 і власну операційну систему HarmonyOS 2.0 під час конференції HDC 2020 (Huawei Developer Conference), яка розпочнеться 10 вересня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.