Власникам китайських смартфонів на Android виплатять гроші

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як відомо, сучасні смартфони можуть замінити безліч найрізноманітніших електронних пристроїв, починаючи з планшетів і закінчуючи телевізорами, тому що вони пропонують цілу масу можливостей, а використовувати всі з таких за рахунок великої діагоналі екрана вкрай комфортно. Втім, на превеликий жаль, далеко не завжди все йде так, як має йти. У травні 2019 року американська влада ввела відносно китайської корпорації Huawei персональні санкції, на підставі яких тепер вона позбавлена ​​будь-якого доступу до будь-яких технологій, комплектуючими, патентам, програмного забезпечення і всього іншого, що було створено в США або американськими компаніями. Така подія стала вкрай сильним ударом по всій корпорації.

Ввели санкції відносно даного виробника електроніки, звичайно, зовсім не просто так, а заради того, щоб стримати даного виробника, адже він, за версією американської влади, навмисно додає в свої телефони різного роду проломи, використовуючи які китайські спецслужби постійно стежать за людьми з всьому світу. Щоб стеження і шпигунство не здійснювалося на території США, продукцію цього виробника повністю заборонили використовувати в країні, причому як державним, так і приватним компаніям, так як її гаджети загрожують національній безпеці. На тлі подібних звинувачень безліч людей втратило довіру до даного виробнику, будучи тепер впевненими в тому, що він насправді навмисно додає в свої телефони різні проломи.

Втім, насправді нічого подібного не відбувається навіть і близько, принаймні в цьому всіх запевняє компанія Huawei. За її словами, в її телефонах немає ніяких дірок, які могли б використовуватися спецслужбами Китаю для стеження за людьми. Спеціально для того, щоб підкріпити свої слова справою і довести всьому світові, що це чиста правда, китайська корпорація пішла на несподіваний крок, запустивши програму грошової винагороди за допомогу у виявленні будь-яких несправностей в роботі програмного забезпечення. Так, зокрема, будь-яка людина, власник китайського телефону від даного виробника, може отримати гроші, якщо йому вдасться виявити будь-яку дірку в захисті.

Так, за незначну неполадку обіцяють заплатити 1 000 євро, за середню пролом – 50 000 євро, за вразливість високого рівня – 100 000 євро, а за критичну несправність в системі захисту можна так і зовсім взагалі виручити 200 000 євро, а це, на секундочку, Величезна сума грошей, яку багато росіян не зможуть заробити навіть за все життя. Отримати гроші можуть жителі Європи, США, України та інших держав, тобто ніяких обмежень на цей самий приводу не накладається, і це, звичайно, вкрай важливо. Головне щоб будь-яка проблема була в самій актуальної версії ПЗ від Huawei, а ще вкрай важливо встигнути першим повідомити про такий. Щоб сповістити компанію про будь-якої проломи досить звернутися до служби підтримки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.