Знайдений простий спосіб відключення реклами на YouTube

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Численні комерційні вставки при перегляді роликів на YouTube не з чуток знайомі багатьом користувачам популярного відеохостингу. Щоб позбутися від дратівного контенту, часом доводиться «обважувати» браузер різними розширеннями. Але одному із завсідників Reddit вдалося знайти набагато простіший спосіб повністю позбутися від «рекламних пауз», не вдаючись до сторонніх рішень.

Користувач під псевдонімом u / unicorn4sale опублікував пост, в якому порадив додавати точку після «.com» в URL будь-якого відеоролика на YouTube. Метод виявився дієвим: як з’ясувалося, зміна адреси «ламає» сторінку таким чином, що більшість (або навіть всі) рекламня оголошень просто не може завантажитися. Примітно, що спосіб працює як на ПК, так і на смартфонах – в останньому випадку необхідно використовувати браузер, а не мобільний додаток.

У коментарях до публікації деякі користувачі відзначили, що їм вдалося за тією ж методикою обійти рекламні вставки і на інших ресурсах. Проте автор лайфхаку попросив читачів не зловживати представленою можливістю, і поважати власників YouTube-каналів, які в результаті «злому» сторінки позбавляються доходів від публікації свого контенту.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.