Інтернет

Дезінформація про Білла Гейтса стала найпоширенішою у світі

Share

Битва з дезінформація і доктринами змови в глобальній Пандемії була такою ж важкою, як битва з особисто мікробами. Аналіз, проведений The New York Times в квітні, продемонстрував, ніби дезорієнтація Білла Гейтса була особисто рознесеною з усіх неправильних тверджень про коронавірус.

Концепція змови в тому, ніби Білл Гейтс задумує застосовувати прийдешню вакцину COVID-19 для імплантації мікрочіпів млрд осіб з метою нагляду через їх рухом, дійсно знайшла прихильників. Особливо, посеред глядача телеканалу Fox News і республіканців.

Республіканці і любителі Трампа вірують в концепцію змови

Представляє опитування (YouGov для Yahoo News) 1640 зрілих американців продемонструвала, ніби половинка американців, які вважають Fox News головним джерелом телевізійних новин, вірують в концепцію змови. Напевно виключно велика категорія, коия відгукується таким чином. Потім слідують республіканці і ті, хто проголосували через Дональда Трампа в 2016 році – 44% двох груп сообщіли, ніби вважають концепцію змови відданою. Разом з тим, 26% респондентів-республіканців сообщіли, ніби напевно деза, а 31% сообщіли, ніби ніяк НЕ переконані.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Адепти Fox News, республіканської партії, білосніжного будівлі і кампанії «Trump 2020» ніяк НЕ віддали протест на вимоги в коменти. Фонд Білла і Мелінди Гейтс, кой фінансує мед вивчення і програми вакцин згідно всьому світу, ще ніяк НЕ прокоментував.

Підсумки вибірково опитування акцентують увагу ступінь, на якому доктрині змови випередили публічне воспринятия коронавируса. Мікроб, кой заразили 1600000 чоловік в USA і прикінчив 96 тис. Американців, поміняв щоденне життя з епізоду його виявлення в грудні 2019 року. Уряду усього світу наказали городянам дотримуватися самоізоляції, щоб уповільнити розподіл мікроба і знизить навантаження на клініки та морги.

На тлі новітньої правила, люди ще почали декламувати і розширювати доктрині змови в коронавируса. Ці доктрині доторкаються тільки – політичних амбіцій людей, що беруть участь в опитуваннях, як коронавируса смертельний, як уряду і органи охорони здоров’я повідомляють в походженні мікроба і тому Подібне. Однією з найбільш популярних фейковий ситуацій була в тому, ніби бездротова мережа 5G пограла власну роль в поширенні коронавируса. У разом, люди, які веровали в напевно, порушили близько 80 веж стільникового зв’язку в Англії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Представлені навушники Beats Solo Buds та Solo 4

    Бренд Beats, що належить Apple, анонсував нові накладні бездротові навушники Solo 4. Модель за ціною…

    30.04.2024

    Збитки від шахраїв значно зросли: найпопулярніші схеми з платіжними картками

    Кількість незаконних дій з платіжними картками, за якими були понесені збитки, протягом 2023 року в…

    30.04.2024

    Чому WhatsApp досі зручніше та безпечніше Telegram

    Якщо попросити пошуковик порівняти WhatsApp і Telegram, то він видасть кілька сотень матеріалів, у кожному…

    30.04.2024

    Дешевше та якісніше: DJI представила крихітний дрон Mini 4K

    Міні-дрон важить всього 249 грамів і має складний дизайн, завдяки чому його можна з легкістю…

    30.04.2024

    Що робити, якщо вам постійно бракує пам’яті у смартфоні

    Навряд чи сьогодні знайдеться хоча б один користувач Android, який ніколи не стикався з нестачею…

    30.04.2024

    Xiaomi Redmi Note 13 Pro: Все ще топ за свої гроші

    Доброго часу, дорогі читачі. Сьогодні ми поговоримо про смартфон Xiaomi Redmi Note 13 Pro –…

    30.04.2024