Razer випустила нетипові для себе навушники

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Razer, відома з випуску різноманітної периферії для геймерів, представила накладні навушники Opus. Від попередніх моделей виробника вони відрізняються стриманим дизайном. Серед іншого заявлено високу якість звучання, підтримка технології шумозаглушення і тривалий час автономної роботи від одного заряду.

Razer випустила нетипові для себе навушники

Razer Opus виконані в чорному кольорі без будь-якого світлодіодного підсвічування, що вкрай несподівано бачити від цієї компанії. Амбушюри і наголів’я виконані з м’якої піни і обшиті штучною шкірою, що має забезпечувати додатковий комфорт при носінні. Самі навушники бездротові, але при необхідності їх можна підключити кабелем по 3,5-мм роз’єму.

У новинці використовуються великі 40-мм динамічні драйвери із заявленим частотним діапазоном від 20 Гц до 20 кГц. Чотири виділених мікрофони забезпечують роботу гібридного шумозаглушення, здатного відсіяти шуми. При цьому в описі говориться, що в разі необхідності система пропускає важливі для користувача звуки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Заявлена ​​підтримка наступних аудіокодеків: AAC, APTX, A2DP, AVRCP і HFP. Бездротове підключення здійснюється по Bluetooth 4.2. Від повного заряду навушники здатні пропрацювати до 25 годин. У фірмовому мобільному додатку можна налаштовувати параметри еквалайзера.

Razer Opus вже надійшли в продаж за ціною $ 199 або € 210 в залежності від регіону.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.