Xiaomi Mi Band 5 вразив користувачів своїми можливостями

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зараз в світі є дуже багато фітнес-браслетів, і в останні кілька років ці пристрої користуються небувалою популярністю у користувачів. Зрозуміло, на ринку найкращим все ще залишається фітнес-браслет компанії Xiaomi – Mi Band, якого на даний момент вже є чотири покоління. Від виходу четвертого пройшов вже майже рік, і прийшов час виходу п’ятого покоління. Буквально недавно з’явилася інформація про те, чим здивує Xiaomi Mi Band 5.

Очікувано, компанія не буде випускати фітнес-браслет за вищою ціною, вона повинна залишитися на рівні 24 долара. Саме з таким цінником він буде продаватися на території Китаю, а в інших країнах, зрозуміло, буде дорожче. Створенням браслета займається компанія Huami, яка вже офіційно підтвердила, що саме їй довірили розробку Xiaomi Mi Band 5. Офіційна презентація фітнес-браслета пройде в кінці наступного місяця поточного року.

Незважаючи на те, що залишилося більше місяця до презентації, більшість характеристик нового фітнес-браслета вже відомі. Він отримає OLED-дисплей діагоналлю 1.2 дюйма з роздільною здатністю 360 x 180 пікселів. Як і в минулому поколінні, дисплей буде сенсорним. У ремінці буде вбудований USB-A, що дозволить заряджати браслет без будь-яких додаткових роз’ємів, які були в минулих поколіннях Mi Band.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi Mi Band 5 буде також оснащений Bluetooth 5.1 Low Energy, який буде використовуватися для синхронізації даних зі смартфоном, який забезпечить функцію пошуку пристрою. Головною фішкою браслета стане модуль NFC, який вперше в історії Mi Band можна буде використовувати для здійснення безконтактних платежів за межами Китаю. Це стане можливо завдяки сертифікації Google Pay, якої раніше не було, оскільки раніше Mi Band з NFC підтримував роботу тільки на території Китаю, за допомогою платіжної системи Mi Pay.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.