Huawei тестує новики Huawei P50 і Huawei Mate 40

Нові смартфони від китайського бренду почали перевіряти в компанії перед швидким випуском.

Китайська компанія Huawei приступила до тестування флагманських моделей. Про це повідомив інсайдер Еван Бласс в своєму акаунті Twitter.

Експерт розповів, що зараз китайський бренд займається тестуванням моделі Huawei Mate 40, яка повинна з’явитися в продажу в цьому році і Huawei P50, реліз якої запланований на наступний рік.

Бласс повідомляє, що в лінійку п’ятдесятої моделі планується ввести п’ять смартфонів: Huawei P50 Lite, Huawei P50, Huawei P50 Pro і Huawei P50 Pro Plus.

Користувачі по всьому світу зможуть восени насолодитися новою розробкою Huawei. Всього буде представлено дві моделі: Mate 40 і Mate 40 Plus. Камера в апараті буде встановлена ​​така ж, як і в попередньому смартфоні Р40.

Тайванська компанія, яка займається виробництвом напівпровідникових виробів TSMC, в цьому році отримала два великих замовлення на виробництво 5-наномерних однокристальних систем. Замовниками виступили два бренди смартфонів: Apple і Huawei.

Раніше глава компанії Жень Чженфей повідомив, що незабаром китайський бренд повністю відмовиться від комплектуючих з США, оскільки в Америці настає серйозна криза.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.