Інсайдер: Apple розробляє доступні моделі iPad

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий галузевої аналітик Мін-Чі Куо опублікував новий прогноз, пов’язаний з оновленням популярної серії планшетів Apple iPad. Він заявив, що компанія продовжить слідувати тренду на випуск доступних пристроїв за аналогією з новим iPhone SE, і повідомив деякі технічні характеристики неанонсовані «яблучних» гаджетів.

За даними джерела, ключовою відмінністю новинок від актуальних моделей стане розмір екрану, яка збільшиться як у основної лінійки, так і у серії mini. Крім того, пристрої скинуть в ціні за рахунок зміни постачальника дисплеїв. Щоб ще більше знизиться витрати на виробництво, Apple може оснастити iPad сканером відбитків пальців на фронтальній панелі в якості більш доступної альтернативи Face ID.

«Очікується, що Apple випустить новий 10,8-дюймовий iPad і iPad Mini з діагоналлю 8,5 або 9 дюймів (моделі 2H20 і 1H21 відповідно). GIS буде основним постачальником сенсорних панелей. Обидва пристрої будуть слідувати стратегії продукту iPhone SE, а продажу їм забезпечать доступна ціна і використання швидких чіпів », – стверджує Куо.

Нова лінійка iPad, за даними аналітика, отримає ще не анонсований фірмовий процесор A14 Bionic і екранну технологію Mini-LED. Компанія планує випустити доступний iPad в другій половині цього року – можливо, його реліз співпаде з презентацією iPhone 12. Оновлений iPad mini імовірно буде представлений вже в наступному році. Вартість новинок аналітик не повідомляє.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.