Huawei Watch GT 2e офіційно представлені в Україні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Головне представництво компанії Huawei, а саме Huawei Consumer Business Group офіційно відкрили початок продажу в Україні нещодавно анонсованої моделі із серії смарт-годинників компанії – Huawei Watch GT 2e.

Офіційна світова презентація відбулась ще в кінці березня цього року, а саме 26 березня. Новинка може похвалитись покращеними функціями для відстеження показників здоров’я та отримала додаткові режими тренувань, пристрій стане найкращим помічником для занять спортом вдома.

В продаж розумний ґаджет поступить з 15 травня. До 31 травня включно в рамках унікальної акції покупці одержать цілком безкоштовно у подарунок ваги Huawei Smart Scale.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Покращено відстеження показників здоров’я

Покращені функції відстеження здоров’я нового розумного-годинника дозволяють ще ретельніше відстежувати фізичні показники, що особливо актуально для занять спортом вдома. Передусім, функція моніторингу рівня насиченості крові киснем (SpO2) дозволяє протягом хвилини виміряти рівень SpO2 та оцінити свій стан здоров’я за цим показником. Зараз же в умовах поширення хвороб дихальної системи та карантину особливо важливо слідкувати за рівнем SpO2. Функція моніторингу цього показника в режимі реального часу дозволить вчасно виявити порушення в роботі легень.

Технології відстеження рівня стресу TruRelax, моніторинг якості сну TruSleep 2.0 та визначення частоти серцевих скорочень Truseen 3.5 дозволяють отримувати комплексну інформацію про стан здоров’я у режимі реального часу. Окрім того, смарт-годинник підтримує нову функцію відстеження жіночого циклу.

 

Досконалий досвід домашніх тренувань
зі 100 спортивними режимами

Huawei Watch GT 2e підтримує 100 персональних режимів тренувань, завдяки чому заняття спортом вдома стануть більш продуктивними та універсальними. Серед ста спортивних режимів — ходьба, аеробіка, йога, заняття на еліптичному та велотренажері, біг на біговій доріжці та багато інших. Окрім того, Huawei Watch GT 2e автоматично розпізнає 6 основних видів тренувань для інтелектуального відстеження результатів.

Стильний спортивний дизайн

Дизайн став більш спортивним порівняно з попередньою моделлю. Корпус смарт-годинника ідеально поєднується зі спортивними силіконовими ремінцями з перфорацією, що робить пристрій надзвичайно стильним та зручним у користуванні. Huawei Watch GT 2e доступний у трьох нових кольорах: «Чорному» (Graphite Black), «Червоному» (Lava Red) та «Зеленому» (Mint Green). Смарт-годинник також оснащений оновленими динамічними циферблатами, які можна налаштувати відповідно до власних уподобань.

Надзвичайна автономність Huawei Watch GT 2e

Huawei Watch GT 2e працює на базі фірмового чипсета Kirin А1, який забезпечує високу продуктивність і низьке енергоспоживання. Час роботи смарт-годинника без підзарядки у звичайному режимі сягає 2 тижнів, а в активному режимі GPS — 30 годин.

Музика та фото без телефона

Новий годинник має внутрішню пам’ять 2,3 ГБ для зберігання до 500 треків. Завдяки можливості програвати улюблені пісні просто з годинника за допомогою навушників з підтримкою Bluetooth 5.1 непотрібно завжди мати під рукою смартфон.

Також смарт-годинник підтримує функцію дистанційного управління камерою смартфона, що дозволяє швидко та легко робити фото з несподіваного ракурсу. Рівень вологостійкості смарт-годинника становить 5 АТМ.

З 15 травня смарт-годинник буде доступний в Україні за рекомендованою ціною 4 999 гривень. До комплекту зі смарт-годинником входить один ремінець у стандартному розмірі 22 мм. Більше фірмових ремінців у всіх доступних кольорах можна буде придбати окремо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.