Xiaomi представила розумний відлякувач комарів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

На відміну від традиційних репелентів, речовина, яка використовується в Xiaomi Mijia Mosquito Repellent Kit, не вбиває комарів, а відганяє їх за допомогою запаху.

Реклама

Компанія Xiaomi представила новий набір для відлякування комарів Xiaomi Mijia Mosquito Repellent Kit, який поповнив модельний ряд популярних у всьому світі пристроїв.

Комплект Xiaomi Mijia Mosquito Repellent Kit включає в себе три пристрої, які пропонуються за 21 долар (близько 656 гривень) . Окремо один гаджет коштує 8 доларів, так що вигода досить очевидна.

Реклама

Розумний відлякувач комарів оснащений підтримкою підключення по Bluetooth. Користувачі можуть підключити пристрій до своїх смартфонів за допомогою програми Mijia. Це дозволить встановлювати таймери і перевіряти час роботи від батареї, а також виконувати інші функції.

Xiaomi представила розумний відлякувач комарів

Всередині розташований вбудований вентилятор для рівномірного випаровування піретринів, які вважаються високоефективним засобом для боротьби з комарами, мають низьку токсичність і здатність до біологічного розкладання. Крім того, при використанні пристрій немає диму, а самі репеленти є безбарвними і залишають в повітрі природний м’який аромат.

На відміну від традиційних пристосувань, що знищують комах, Xiaomi Mijia Mosquito Repellent Kit не вбиває комарів, а відганяє їх за допомогою запаху.

Один пристрій може повноцінно захищати приміщення об’ємом до 28 кубічних метрів і має час автономної роботи близько 720 годин.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ