Xiaomi представила розумний відлякувач комарів

Xiaomi представила розумний відлякувач комарів
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На відміну від традиційних репелентів, речовина, яка використовується в Xiaomi Mijia Mosquito Repellent Kit, не вбиває комарів, а відганяє їх за допомогою запаху.

Компанія Xiaomi представила новий набір для відлякування комарів Xiaomi Mijia Mosquito Repellent Kit, який поповнив модельний ряд популярних у всьому світі пристроїв.

Комплект Xiaomi Mijia Mosquito Repellent Kit включає в себе три пристрої, які пропонуються за 21 долар (близько 656 гривень) . Окремо один гаджет коштує 8 доларів, так що вигода досить очевидна.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розумний відлякувач комарів оснащений підтримкою підключення по Bluetooth. Користувачі можуть підключити пристрій до своїх смартфонів за допомогою програми Mijia. Це дозволить встановлювати таймери і перевіряти час роботи від батареї, а також виконувати інші функції.

Xiaomi представила розумний відлякувач комарів

Всередині розташований вбудований вентилятор для рівномірного випаровування піретринів, які вважаються високоефективним засобом для боротьби з комарами, мають низьку токсичність і здатність до біологічного розкладання. Крім того, при використанні пристрій немає диму, а самі репеленти є безбарвними і залишають в повітрі природний м’який аромат.

На відміну від традиційних пристосувань, що знищують комах, Xiaomi Mijia Mosquito Repellent Kit не вбиває комарів, а відганяє їх за допомогою запаху.

Один пристрій може повноцінно захищати приміщення об’ємом до 28 кубічних метрів і має час автономної роботи близько 720 годин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.