Amazfit X – кращі годинники в історії бренду. Чому їх потрібно брати вже зараз?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Під брендом Amazfit вийшли чергові смарт-годинники. Аксесуар має зігнутий дисплей і підтримує всі необхідні для фітнес-девайса функції.

Пристрій вийшов з гнучким ремінцем, який м’яко оперізує зап’ясті – можна вибрати чорний або білий колір аксесуара. Гаджет отримав 2,07-дюймовий кольоровий AMOLED-дисплей роздільною здатністю 206 x 640 пікселів з яскравістю до 400 ніт. Кнопок немає – Amazfit X розрізняє силу натискання на дисплей.

Пристрій має датчик серцевого ритму, функцію виміру насичення крові киснем і датчик освітленості. За збір інформації відповідають трехосевой акселерометр і тривісний гіроскоп. Аксесуар також отримав вбудований мікрофон.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зрозуміло, новий девайс Amazfit вміє рахувати кроки, пройдену відстань, фіксує тренування, приймає повідомлення з телефону, дозволяє відповідати на дзвінки та повідомлення. Всього на смарт-годинник встановлено дев’ять режимів тренувань.

Amazfit X має акумулятор, який дає до семи днів автономності. Девайс захищений від попадання вологи, має Bluetooth 5.0 LE, GPS і ГЛОНАСС.

Зараз на аксесуар збирають гроші на Indiegogo , фанати серії накидали вже 400 тис доларів. Вартість гаджета на ранньому етапі складе 149 доларів, в широкому продажі його можна буде придбати за 329 доларів. У магазинах Amazfit X варто очікувати в серпні 2020 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.