DJI Mavic Air 2 анонсовано з камерою на 48 МП та 8К таймлапс

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

DJI анонсували Mavic Air 2, як наступника популярного Mavic Air, що вийшов ще 2 роки назад. Новий дрон значно покращений у всьому: якість зображення, дальність польоту та безпека. 

Mavic Air 2 отримав новий 1 / 2” сенсор SONY IMX586, який може знімати у 12 МП або у 48 МП. Фотографії покращуються новим SmartPhoto, який додає аналіз сцени та машинне навчання, щоб автоматично вибрати один з трьох режимів: HDR, Hyperlight або розпізнавання сцени. 

В HDR камера знімає 7 зображень з різною експозицією та склеює з них одне. Hyperlight – це звичайний нічний режим, а розпізнавання сцени може виявляти небо, траву, схід сонця та інші сценарії для вибору найкращого режиму зйомки.

Mavic 2 Air може знімати відео в якості до 4К 60 fps та 120 Mbps. Крім цього, є можливість зйомки в 120 fps та 240 fps при якості FullHD. Є можливість зйомки HDR відео. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Mavic 2 Air оснастили покращеним режимом FocusTrack, який включає в себе три режими: ActiveTrack 3.0, Point of Interest 3.0 та Spotlight 2.0. 

Новий дрон дає можливість знімати hyperlapse відео в якості 8К. Можна вибирати з кількох режимів, серед яких є Free Movement, Circle, CourseLock та WayPoints. 

Сам дрон коштує 799$ в комплекті з однією батареєю, пультом Д/У та всім кабелями. Комплект з сумкою, ND-фільтрами, зарядною станцією та трьома батереями коштує 988$.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.