Sony PlayStation 5 показали на неофіційному ролику

На сайті LetsGoDigital опублікували неймовірно реалістичний відеоролик, в якому показані якісні моделі ігрової консолі нового покоління PlayStation 5 і ігрового контролера DualSense. Даний відеоролик є неофіційними, проте моделі були створені на базі витекших креслень і інсайдерської інформації.

Автором виступив італійський дизайнер Джузеппе Спінеллі (Giuseppe Spinelli), який відомий під ніком Snoreyn. Він регулярно публікує подібні відеоролики і рендери, керуючись при їх створенні інсайдерською інформації. Тиждень тому він показував рендери консолі і геймпада, а тепер доробив відеоролик.

Цього разу автор продемонстрував контролер DualSense не тільки в офіційному чорно-білому кольорі, який показала Sony, але і ще в декількох колірних варіантах. На жаль, поки що залишається офіційно не підтвердженими дизайн PlayStation 5, так як Sony не поспішає розкривати всі таємниці, але геймпад у консолі буде саме таким. Питання тільки в тому, які кольори запропонують покупцям.

Згідно з останньою інформацією, яка є у розпорядженні LetsGoDigital, Sony має намір розкрити всі деталі про консолі буквально в найближчі дні або тижні. Джерела продовжують стверджувати, що незважаючи на пандемію коронавірусу компанія планує представити PlayStation 5 в травні 2020 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.