Названо приховані функції Viber, про які повинен знати кожен

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Месенджер Viber є один із найпопулярніших у Європі і Світі. Експерти назвали приховані функції, які можуть стати в нагоді будь-якому користувачеві.

Десять прихованих функцій, які повинен знати кожен.

  1. Можливість зменшити розмір програми за допомогою урізання кеша. Знаходиться утиліт в налаштуваннях розділу «Ще». У графі «Мультимедіа» розташований пункт «Зберігати файли». У цьому пункті необхідно вибрати тривалість зберігання – 1 день. Кеш буде автоматично очищатися щодоби.
  2. Можливість відключити збереження фотографій. Ця утиліта також активується через «Мультимедіа». В даному розділі потрібно просто зняти чекбокс поруч з пунктом «Зберігати в галерею».
  3. Додаток Viber дозволяє зберігати знімки в їх оригінальній якості. Активується ця функція в кожному діалозі. Для цього необхідно натиснути на три точки і активувати меню розмови.
  4. Месенджер Viber має власне сховище, представлене у вигляді діалогу «Мої нотатки».
  5. Додаток дозволяє відправляти повідомлення, активні тільки певний час. Працює ця функція тільки з тими фото, які зроблені через Viber. Для активації функції необхідно натиснути піктограму секундоміра перед тим, як робити фото, і вибрати період.
  6. Має месенджер і секретні чати. Включити секретний чат можна для кожного діалогу окремо, натиснувши на три крапки і вибравши необхідний пункт.
  7. Месенджер також володіє особливою функцією визначення користувачів, які прочитали повідомлення в групових діалогах. Вона доступна у вкладці «Подробиці».
  8. Порівняно недавно в додатку з’явилася функція зміни звуків для кожного діалогу. Включити їх можна через основне меню діалогу (натиснути три крапки) і вибрати пункт «Звуки повідомлень».
  9. Є у Viber також вбудований перекладач. Коректною роботою цю утиліту назвати складно, але в деяких випадках вона дійсно необхідна. Активується ця функція так: «Ще»> «Налаштування»> «Виклики та повідомлення»> «Переклад повідомлень».
  10. Додаток дозволяє відмовитися від сервісних повідомлень. Для цього потрібно зайти в меню «Ще», після чого перейти в налаштування і вибрати «Виклики та повідомлення» і відключити чекбокс в пункті «Сервісні повідомлення».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.