Обережно. Свіже оновлення Windows 10 обернулося «синім екраном смерті»

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Випущене тиждень тому планове оновлення Windows 10 принесло користувачам чимало серйозних проблем.

14 квітня Microsoft випустила черговий апдейт Windows 10 в рамках щомісячного оновлення Patch Tuesday, яке традиційно виходить у другий вівторок місяця. Оновлення Windows 10 під номером KB4549951 мало залатати чотири дуже серйозні проломи в системі безпеки операційної системи. Апдейт настійно рекомендували встановити всім користувачам.

Однак встановили оновлення користувачі почали скаржитися на численні проблеми. Серед скарг – «синій екран смерті», розриви зв’язку Bluetooth і Wi-Fi, проблеми з підключенням, низька продуктивність. Деякі користувачі також зіткнулися з глобальною збоєм системи. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Microsoft на даний момент не визнала жодної з цих проблем. Фахівці поки рекомендують видалити проблемне оновлення, якщо воно було встановлено. Зробити це можна через настройки в розділі оновлень. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.