Планшет Galaxy Tab S6 Lite отримає фірмове перо S Pen

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останнім часом у мережі ходили чутки про планшет Galaxy Tab S6 Lite від компанії Samsung, а тепер вона офіційно його представила.

Новинка наділена 10,4-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю WUXGA + (2000 х 1200 точок). Взаємодіяти з екраном можна за допомогою пальців і фірмового пера S Pen, яке включено в комплект поставки.

Задіяний неназваний восьмиядерний процесор з тактовою частотою до 2,3 ГГц. Імовірно, застосований фірмовий чіп Exynos 9611. Об’єм оперативної пам’яті становить 4 Гбайт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Планшет має в своєму розпорядженні дві камери: в тильній частині встановлений 8-мегапіксельний модуль, у фронтальній — 5-мегапіксельний. Флеш-накопичувач місткістю 64 Гбайт можна доповнити картою microSD.

Гаджет несе на борту адаптери бездротового зв’язку Wi-Fi 802.11 a / b / g/n/ac і Bluetooth 5.0, приймач супутникових навігаційних систем GPS / ГЛОНАСС, акселерометр, гіроскоп, датчик освітленості. Є стандартний 3,5-мм роз’єм для навушників і порт USB 2.0.

За живлення відповідає акумуляторна батарея ємністю 7040 мА·год; заявлений час автономної роботи на одній підзарядці досягає 13 годин. Пристрій важить 467 г, маючи габарити 244,5 х 154,3 х 7,0 мм.

Модель Galaxy Tab S6 Lite буде пропонуватися у версіях з підтримкою стільникового зв’язку 4G / LTE і без неї. Ціна не уточнюється.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.