Смарт-годинник Honor MagicWatch 2 отримав функцію, якої немає у Apple Watch

Дoдaнi фyнкцiї виміpювaння киcню в кpoвi і вiдcтежeння менcтpyальнoгo циклy

Смарт-годинник Honor MagicWatch 2 отримав функцію, якої немає у Apple Watch
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Суббренд Huawei бpeнд Honor oгoлoсив пpo пoчaтoк пoшиpeння oнoвлень пpoгpaмнoгo зaбeзпeчeння смарт- гoдинникa Honor MagicWatch 2 , щo знaчнo розшиpюють фyнкцioнaльніcть пpиcтpoю. 

Honor MagicWatch 2

Оновлення доступні в міжнародному масштабі, в тому числі і українським користувачам. Найближчим часом користувачі отримають оновлення до технології моніторингу насичення крові киснем SpO2 і функцію відстеження менструального циклу.

Функція вимірювання SpO2 буде доступна «по повітрю» в додатку «Здоров’я» (Huawei Health) з 14 по 18 квітня користувачам MagicWatch 2 як у версії 46 мм, так і у версії 42 мм. Відзначимо, що такої функції поки немає у популярних Apple Watch. 

Функція відстеження менструального циклу (Female Cycle Tracker) розраховує передбачуваний період циклу, прогнозує передменструальні симптоми, аналізує якість сну і інші фізіологічні параметри. Статистику про всіх отриманих даних користувачі зможуть переглянути за допомогою програми «Здоров’я» (Huawei Health), а також підписатися на отримання push-повідомлень за кілька днів до передбачуваної дати початку менструального циклу. Вона стане доступна після поновлення «по повітрю» з 14 по 18 квітня користувачам версії 42 мм, і з 14 квітня по 10 травня користувачам версії 46 мм.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.