Apple Watch навчать попереджати панічні атаки носіїв

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Якщо вірити інформації, опублікованій ресурсом EverythingApplePro, то у майбутньому розумні годинники Apple Watch зможуть піклуватись про психічний стан користувача, попереджаючи про панічні атаки.

Реклама

Для цієї функції будуть задіяні система штучного інтелекту, а також пульсоксиметр, який використовується для неінвазивного вимірювання рівня насиченості киснем капілярної крові. Нагадаємо, за чутками, цей датчик повинен дебютувати в нових розумних годинниках Apple Watch Series 6, які очікуються восени.

В результаті годинники зможуть визначати, коли користувач відчуває стрес або занепокоєння. За інформацією, якою володіє джерело, Apple опрацьовує можливість автоматичного виявлення панічних атак, хоча не факт, що ця функція дебютує в Apple Watch Series 6. На її тестування може піти додатковий рік.

Мета даної функції полягає в тому, щоб передбачити можливий напад панічної атаки до того, як вона трапиться, а також попередити про це користувача і запропонувати допомогу, наприклад, зробити дихальні вправи, зупинитися, якщо він знаходиться за кермом і так далі.

Щоб підвищити точність роботи функції, користувачі зможуть власноруч вводити свої симптоми. Це дозволить Apple Watch краще передбачати подібні напади. Також буде доступна історія всіх виявлених панічних атак.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоixbt.com

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ