Microsoft запатентувала гнучкий девайс з трьома екранами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останній патент Microsoft показав, що компанія працює над розробкою нового продукта Surface. Патент демонструє девайс, який нагадує Surface Duo, але з трьома дисплеями та одним механізмом згину. Саме він може бути тим продуктом, над яким зараз працює команда Microsoft Surface.

Згідно з інформацією, яка є у патенті, компанія Mirosoft скріпила два окремі дисплеї за допомогою механізму згину посередині, що робить його схожим на останні девайси Microsoft Surface Neo та Sruface Duo. Окрім двох основних дисплеїв, патент також показав третій, значно менший дисплей, який розташований на грані девайса та, скоріш за все, повинен демонструвати статусну інформацію.

Третій дисплей на зображенні позначено, як “Control Logic”, і для нього є досить багато сценаріїв застосування. Він може показувати час, сповіщення, підключені девайси, прогноз погоди та багато іншого. Користувачі самі зможуть вибирати додаткову інформацію, яку буде відображати цей дисплей – наприклад, пропущені виклики чи важливі сповіщення, які будуть показуватись, коли основні дисплеї неактивні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Джерело: gizmochina

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.