У мережі з’явився цінник PlayStation 5. Він дійсно лякає

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На жаль, Sony як і раніше не провела повноцінну презентацію PlayStation 5, якщо не брати до уваги довгу лекцію Марка ЦЕРН . Компанія залишила фанатів з приблизною датою релізу консолі, новим логотипом і технічними даними системи. Данський ритейлер Føtex вирішив виправити ситуацію і створив сторінку приставки з дуже кусючим цінником.

Вказана вартість – $ 1023. Експерти припустили, що магазин встановив плейсхолдер ( «заглушку»), щоб після анонса приставки просто скорегувати ці відомості. Раніше в мережі з’явилися чутки, що PlayStation 5 на старті продаватимуть за $ 499. Однак Sony, на жаль, не підтвердила цю інформацію – представники компанії відзначили, що на той момент ще не визначили навіть приблизну ціну ігрової системи. Більш того, вона могла змінитися через пандемію коронавірусу.

Ресурс Føtex також вказав приблизну дату релізу PlayStation 5 – листопад 2020 року. І це можна було б вважати цілком достовірною інформацією, якби магазин не обіцяв почати прийом попередніх замовлень 1 грудня, що виглядає дивно і смішно. Як, власне, і цінник в $ 1023. Сама Sony поки як і раніше орієнтується на свята 2020 року. Що до конкурентної Microsoft, то вона обмежилася тим же розпливчастим періодом випуску Xbox Series X. Нещодавно на сторінці ігрової системи з’явилася згадка до Дня подяки , тобто 26 листопада в США, але компанія назвала цю інформацію простою помилкою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

джерело: foetex.dk

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.