Apple Watch Series 6 отримають Touch ID, відстеження сну і підтримку Wi-Fi 6

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з ізраїльським веб-сайтом Тhe Verifier, «надійні інформатори» стверджують, що дактилоскопічний датчик Touch ID стане частиною майбутніх годинників Apple Watch поряд з іншими важливими нововведеннями. Досить дивно чути про те, що Touch ID з’явиться в майбутньому пристрої Apple, але за чутками, компанія збереже підтримку технології і в майбутніх iPhone 9 і iPhone 9 Plus.

Не повідомляється, як Touch ID буде реалізована в Apple Watch Series 6, але логічним було б рішення з підекранним сканером. Зараз наручний годинник Apple можна розблокувати за допомогою PIN-коду або через підключений iPhone. Таким чином, підтримка Touch ID в Apple Watch Series 6 повинна усунути необхідність у введенні ПІН-коду, що значно спростить розблокування пристрою.

Інші функції Apple Watch Series 6, Як повідомляється, включатимуть розширену підтримку мереж LTE (у відповідній версії), більш ємну батарею, а також підтримку Wi-Fi 6. Вважається, що функціональні нововведення стосуватимуться відстеження сну і появи датчика кисню в крові (пульсоксиметра). Справа в тому, що зниження рівня кисню в крові нижче певного порогу може привести до погіршення роботи серця і мозку — годинник будуть повідомляти власнику, коли відповідні показники будуть досягати небезпечного рівня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

The Verifier також повідомляє, що watchOS 7 буде сумісна з Apple Watch Series 3 і пізнішими версіями годинників, тобто компанія відмовиться від підтримки Apple Watch Series 2. Apple Watch Series 6, як очікується, будуть представлені разом з iPhone 12 у вересні.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.