Apple відновила розробку AirPower

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пам’ятаєте килимок AirPower з бездротовою зарядкою? Компанія Apple вперше анонсувала його ще у 2017-ому році, і в його основі лежала одночасна зарядка iPhone, AirPods та Apple Watch. Компанія Apple не усвідомлювала всіх труднощів, які згодом з’явилися в ході розробки такої зарядки.

AirPower потребувала надто багато котушок бездротової зарядки всередині, щоб могти заряджати одночасно Apple Watch, AirPods та iPhone незалежно від того, де вони розміщені на цьому самому килимку, а це, в свою чергу, викликало дуже сильний перегрів ще на стадії прототипів. Тому через 18 місяців після анонсу компанія Apple офіційно скасувала проект.

Після року по скасуванню проекту з’явилась інформація про те, що компанія Apple знову повернулась до розробки AirPower. Засновник The Front Page, Джон Проссер, розповів, що проект AirPower оживлений, але ні один з прототипів не працює з Apple Watch, і це найважча задача, яка стоїть перед компанією. На жаль, немає жодних гарантій того, що компанія Apple успішно завершить свої розробки, але надія на це все-таки є.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Джерело: GSMArena

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.