Головне розчарування в Sony PlayStation 5

У мережі з’явилися подробиці про зворотну сумісність ігрової приставки Sony PlayStation 5 з іграми під консолі минулого покоління. 

Раніше Sony уточнила, що для нової приставки буде доступно переважна більшість ігор під PS4 . Однак більш ранні чутки говорили про зворотну сумісність з приставками більш «древніх» поколінь – PS3, PS2 і PS1. 

Як виявилося, сподіватися на це не варто. Авторитетний редактор тематичного Kotaku Джейсон Шрайер (Jason Schreier) розчарував фанатів PlayStation. Він розповів в соціальній мережі Twitter, що опитав кілька власних джерел про чутки з приводу PS1-PS3 і жоден з них не підтвердив прямо їх достовірність, в більшості випадків вони жартами або посміялися над ними. Сам Шрайер зазначив, що для нього ця ідея звучить як «нонсенс». 

Конкуруюча ігрова приставка Xbox Series X виробництва Microsoft в цьому плані вражає куди більше. Для неї не гарантована підтримка кожної гри під Xbox One, однак геймери зможуть грати на новій консолі в більшість ігор Xbox 360 і навіть багато ігор під оригінальну Xbox. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.