Apple випустила новий MacBook Air з покращеною клавіатурою, продуктивністю та більшим об’ємом пам’яті

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тепер MacBook 16 – не єдиний ноутбук компанії Apple з клавіатурою “нового старого” типу. Компанія Apple випустила новий MacBook Air з переробленою клавіатурою, яка отримала назву “Magic Keyboard”, як і Pro-модель, що вказує на різницю між цим та попереднім поколінням, у якого була назва “Butterfly Keyboard”. Вона отримала хід клавіш в 1мм та Т-подібні клавішні механізми, як і 16-дюймовий MacBook Pro.

Новий Air також пропонує вдвічі більшу потужність, ніж попереднє покоління, згідно з офіційною інформацією компанії Apple, завдяки новому, десятому поколінню процесорів Intel. Також графічна складова стала на 80% потужнішою, тепер в MacBook Air відеоядро Intel Iris Plus. Також в стартовій комплектації вдвічі більший об’єм SSD – 256ГБ, а в кастомній версії може бути аж до 2ТБ.

Новий MacBook Air коштуватиме від 999$ (для студентів та школярів – від 899$). За цю ціну ви отримаєте значно кращий ноутбук, ніж той, яким був його попередник, причому останінй ще й коштував 1099$ доларів на старті продаж.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ноутбук не отримав такі самі вражаючої якості динаміки, як MacBook Pro 16, але компанія Apple заявляє, що цьогорічний MacBook Pro отримав “просунуті стерео динаміки з вражаючим звуком для перегляду контенту в Apple TV або геймінгу в Apple Arcade”. Також є система з трьох мікрофонів для кращого запису звуку.

Джерело: The Verge

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.