Анонс планшета Samsung Galaxy Tab S6 Lite очікується найближчим часом

Інтернет-джерела повідомляють про те, що сертифікацію в ряді організацій пройшов новий планшетний комп’ютер Samsung – пристрій Galaxy Tab S6 Lite.

Відомості про новинку, зокрема, з’явились в базі даних Національної комісії зі зв’язку Тайваню (NCC). Пристрій має кодове позначення SM- p615.

Раніше інформація про гаджет була також оприлюднена на сайті Bluetooth Special Interest Group (Bluetooth SIG). Відомо, що планшет підтримує роботу в бездротових мережах Bluetooth 5.0.

Якщо вірити наявним даним, новинка буде нести на борту фірмовий процесор Exynos 9611, що працює в тандемі з 4 Гбайтами оперативної пам’яті. Місткість флеш-накопичувача складе до 128 Гбайт.

Йдеться про використання дисплея IPS з вузькими рамками, взаємодіяти з яким користувачі зможуть за допомогою пера S Pen. Згадані дві одинарні камери (спереду і ззаду), Стереофонічні динаміки і порт USB Type-C. Операційна система — Android 10.

Сертифікація NCC і Bluetooth SIG означає, що офіційна презентація Galaxy Tab S6 Lite відбудеться в самий найближчий час.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.