Adidas скоро представить нову технологію GMR створену за участю Google і EA

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Adidas Japan тільки що випустила загадковий тизер, в якому натякає на майбутній анонс технології GMR. Вона створювалася за участю EA Sports FIFA & Jacquard від Google. 

Завдяки розвитку смартфонів носимі гаджети для відстеження активності, такі Nike + і Adidas miCoach припинили своє існування, оскільки їх замінили додатки, смарт-годинник і фітнес-браслети.

Нова технологія GMR, судячи з усього, спробує зайняти нову нішу, оскільки цей трекер орієнтований на геймерів. Чіп Google Jacquard, який вставляється в устілку футбольних бутсів, підключений до FIFA Mobile. Він використовується для запису такої активності, як швидкість і потужність удару. Трекер буде відстежувати результати в реальному житті і тим самим прокачувати вашу команду в FIFA Mobile Ultimate.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви раптом пропустили, то в кінці тизера головний герой знімає маску, щоб показати свою особистість. Ним виявився Пауло Діба, нападник італійського клубу «Ювентус» і збірної Аргентини. Його картка для FIFA Mobile увійде в комплект поставки Adidas GMR. Виробник обіцяє розкрити всі подробиці 10 березня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.