Ґаджети

Realme X відтепер офіційно доступний в Україні

Share

Realme X-смартфон, що зібрав в собі багато модних функцій і технологій, які стали актуальними в 2019 і продовжують користуватися попитом у покупців в 2020 році. Тим більше, що пристрій продається в інтернет магазині https://realme.org.ua / і його можна офіційно купити в Україні.

Якщо коротко, то телефон цікавий за рахунок наступних критеріїв:

  • Якісний Super AMOLED дисплей
  • Висувна камера
  • Сканер відбитків пальців в дисплеї
  • 48 Мпікс. основна камера

Але це не все, що повинен знати покупець про смартфон Realme X, а значить буде не зайвим розібратися в його 10 ключових особливостях і компонентах:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • 6,5-дюймовий дисплей з FHD + (2340×1080), який пропонує насичені і яскраві кольори, високу чіткість і відмінні кути огляду. Це один з найяскравіших дисплеїв, який можна знайти в своєму сегменті. Вузькі рамки роблять його ідеальним для перегляду відео та ігор.
  • Realme X укомплектували оптичним датчиком відбитків пальців, який є одним з найшвидших в цьому сегменті. Сканер швидко реєструє і розблоковує пристрій. Крім того, ви отримуєте додатково розблокування по обличчю за допомогою висувної фронтальної камери, яка підіймається всього за 0,7 секунди. Це ефектне видовище.
  • У смартфоні відсутня підтримка карт microSD, що означає наявність тільки вбудованого сховища. А обсяг становить 128 ГБ.
  • Об’єм оперативної пам’яті – 8 ГБ. Інтерфейс “літає”, запуск програм швидкий.
  • Зовні Realme X виглядає як телефон преміум-класу. Варіант забарвлення Polar White поставляється з хромованою рамою, надаючи пристрою елегантний і оригінальний зовнішній вигляд.
  • У Realme X 48-мегапіксельна камера. Основна камера Sony IMX586 з діафрагмою f / 1,7, в той час як додаткова камера отримала 5 – Мпікс. датчик глибини. Це означає, що ви зможете робити різкі і дуже докладні фотографії при денному світлі, використовуючи режим 48 Мпікс. і запис в raw формат.
  • Realme X  -перший телефон компанії, оснащений спливаючою селфі-камерою. Спливаюча система швидко підіймається і показує свій 16 Мпікс. сенсор, який дозволяє знімати красиві селфі при денному світлі.
  • Всередині телефону акумулятор ємністю 3765 маг з підтримкою швидкої зарядки VOOC 3.0. VOOC 3.0 швидко зарядить пристрій з нуля до 100 відсотків всього за 80 хвилин.
  • За обчислення відповідає процесор Snapdragon 710. Чіпсет доповнений графічним процесором Adreno 616, що робить Realme X одним з кращих ігрових телефонів в цьому сегменті.
  • На Realme X встановлена ColorOS 6 на базі Android 9 Pie. У ColorOS 6 передбачені такі цікаві функції як панель додатків і інтелектуальні функції оптимізації батареї.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Тетюшев Данило

Люблю Apple, розповідаю про гаджети, кіно і корисні речі зі світу IT.

Опублікував
Тетюшев Данило
  • Останні записи

    Apple назвала найшкідливішу звичку користувачів iPhone

    Компанія Apple оновила свій сайт підтримки для iPhone та додала інформацію про правильне використання диспетчера…

    28.04.2024

    Xiaomi випустила розумну напувалку для вихованців

    Китайський технологічний гігант Xiaomi представив бездротовий інтелектуальний диспенсер води для домашніх тварин Mijia Smart Pet…

    28.04.2024

    iPhone 16 Pro Max отримає величезний розмір корпусу

    Розміри Pro-версій майбутніх флагманів значно перевищують базові версії. Раніше в мережу потрапили зображення болванок, які використовуються…

    28.04.2024

    Gmail отримає нові функції штучного інтелекту

    Компанія Google вбудувала у свій поштовий клієнт нову нейромережну функцію. Вона полегшить роботу з довгими…

    28.04.2024

    В Україні з’являться нові номери мобільних телефонів

    Нещодавно, 3 квітня 2024 року, Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації України (ДССЗЗІ) видала…

    28.04.2024

    В Україні заблоковано понад 2500 сайтів азартних ігор

    На квітень 2024 року в Україні розслідують понад 450 кримінальних справ за фактом незаконних азартних…

    28.04.2024